Vad säger våra kunder?

Vad säger våra kunder?

Här nedan kan du läsa ett axplock från våra kunders fina utvärderingar:

”Våra ledare (deltagarna) får med hjälp av er konkreta verktyg de kan använda i vardagen. Genom övningar kopplat till de vardagliga utmaningarna (on-the-job-training) lär de sig att förstå hur de ska leda sig själva, leda andra och affären. De får möjlighet att förbättra och förtydliga de mellanmänskliga mötena”

”Som organisation är ni en samarbetspartner som säkerställer att vi har ett gemensamt språk/syn på vad Ledarskap är för oss inom Avanza. Tillsammans binder ni ihop vår Ledarskapsprofil med ledarskapsteorier som skapar rätt färdigheter och insikter för att våra ledare på bästa sätt ska kunna fortsätta bygga vår kultur och leda verksamheten framåt.

Med hjälp av er får vi också en övergripande bild av våra ledare. Vilka styrkor och utvecklingsområden som finns och hur vi kan säkerställa att vi har Ledare som är rustade att leda verksamheten in i framtiden.”

”Jag har precis gjort microövningen inför nästa webinarium och WOW…!
Den första tog verkligen – att sitta hemma på en köksstol, gråta en skvätt och
bli påmind om det viktiga i livet är inget att skämta bort. TACK!”

”Livshjulet/kompassen är superbra och kan verkligen bli en ögonöppnare för de
som aldrig jobbat med sådant. Energiövningen är enkel/lättillgänglig och väldigt
hands on. Jag vill egentligen bara säga TACK för energi och bra övningar.”

”En god resultatutveckling genom en motiverad, engagerad, kompetent och trygg personal. Att jag förhoppningsvis framstår som mer tydlig och säker, att jag är en person man känner att man kan öppna upp sig för och prata om hur man känner och vad man tycker. Genom detta har jag lyckats få flera kollegor att under året antingen ändra oönskade beteenden, eller vidareutveckla önskade beteenden, som i sin tur utvecklat verksamheten.”

 

 

 

 

 

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Inga kommentarer att visa.