Hennes Mål: Sveriges friskaste stadsdel!

Skärmavbild 2016-09-16 kl. 13.08.39

När Linda Forsström startade upp i programmet Nya ledarskapet var det ganska kaotiskt i hennes arbetsvardag; Linda var full av både motivation och affärsidéer, men tiden räckte inte riktigt till, hon hade svårt att veta i vilken ände hon skulle börja. Det mesta var precis lika viktigt och bråttom, men roligt. Arbetsdagar och fritid gled in i varandra, påverkade både hennes sömn och tid för egen träning bl a.

Under programmet har Linda fokuserat på att öka fokus på de områden hon verkligen vill ägna dagarna åt. Hon har planerat, prioriterat, sagt nej, vilket resulterat i att hon både har tid och ork att säga ja till det som verkligen är viktigt för deras verksamhet.
Löpande har hon stärkt både självförtroende och självkänsla, som resulterat i både ökat lugn och framförallt till en ökad tilltro till sina egna beslut.
En bra målfokusering hade hon med sig in i processen som elitidrottare, vilken hon nu har applicerat på fler områden inom sitt företagande.

Linda är skapare av succén Knatteloppet och Knatteträning i Hammarby Sjöstad och till vintern kommer hon utöka sin verksamhet med skidskola både i alpint och längdskidåkning.

Så här säger Linda själv om programmet Nya Ledarskapet:
”Utbildningen med Susann har utvecklat mig som person på många plan. Susann kom in i mitt liv precis då jag behövde det mest. Susann har gjort mig både starkare och lugnare i mig själv. Den första delen av programmet hade jag svårt att ta in utbildningen och kände mig konstant stressad, ett problem som Susann snabbt löste. Susann har inte bara lyckats stärka mig som person, hon har även hjälpt mig finna vad det är jag brinner för allra mest.

Det bästa av allt, är att jag nu bestämt mig för att ta klivet fullt ut för att ägna mina arbetsdagar, åt det som jag tycker är allra roligast och ger mig mest energi tillbaka, nämligen att få inspirerar både barn och vuxna till en aktiv vardag och livsstil.”

Inlägget postades i Blogg. Skapa ett bokmärke för länken.